Luna e Terra vruchten- en groentesappen

In de flessen van Luna e Terra zitten pure versgeperste biologisch-dynamische vruchten en groenten die ongezoet en zonder toevoegingen de fles in gaan. De sappen komen bijvoorbeeld ook nooit uit concentraat wat vervolgens weer aangelengd wordt met water. Dit is bij biodynamische producten ook niet toegestaan, zodat het product zo onbewerkt mogelijk is. De biodynamische telers werken jaar in jaar uit aan de opbouw van een levende bodem, waarvan zijzelf én toekomstige generaties kunnen oogsten.

De Luna e Terra sappen worden in Duitsland gemaakt zonder winstoogmerk, waar al decennialang biodynamische sappen vers worden geperst. Na het persen worden ze gebotteld in glazen flessen. Dus plasticvrij.

Luna e Terra vruchtensappen zijn verkrijgbaar in diverse smaken:
Appel-mango, appelsap natuurtroebel, bosvruchten, druivensap rood van de druivenrassen Barbera en Montepulciano, druivensap wit Chardonnay, sinaasappel en tropische mix en nog veel meer. Allen niet aangelengd met water. Heb je meer zin in iets sprankelends? Luna e Terra heeft ook Franse appelcider of sprankelend appelsap in haar assortiment. Twee heerlijk mousserende sappen met karakter, boordevol smaak en vitaliteit. De appelcider bevat een klein percentage alcohol.

let-assortiment-banners

Afvullen versgeperste sappen


Boordevol smaak en vitaliteit
Biologisch-dynamische groenten staan met hun wortels in vruchtbare aarde en komen tot stand door een nauwe samenwerking tussen mens en natuur. Biologisch-dynamische groenten zijn groenten die op eigen kracht groot worden, op hun natuurlijke tijd uitrijpen en met aandacht worden geoogst. Dat geeft puur sap met karakter, boordevol smaak en vitaliteit.

Melkzuur-gefermenteerd
Een deel van de Luna e Terra groentesappen is melkzuur-gefermenteerd. Melkzuurbacteriën zetten de natuurlijke suikers uit het sap om in melkzuur, waardoor het sap een frisse, lichtzure smaak krijgt.

Het assortiment Luna e Terra groentesappen bestaat uit:
Cocktailsap, gemengd groentesap, groentecocktail, rode bietensap, tomatensap, wortelsap en zuurkoolsap. De wortelsap is bijvoorbeeld van het zaadvaste ras de dieprode Rodelika wortel. En het rode bietensap van het ras de Robuscka. let-assortiment-banners

Zaadvaste Rodelika wortel