Tomatenproducten en tahin

De Demeter-tomaten voor in de pastasauzen en passata zijn afkomstig van Terre di Sangiorgio, gelegen op de Povlakte bij Piacenza. Ze worden niet in kassen verbouwd, maar in de warme buitenlucht van Italië. Ze zijn afkomstig van Terre di Sangiorgio, gelegen op de Povlakte bij Piacenza. Het resultaat? Smaakvolle, zongerijpte tomaten vol van smaak. De pastasauzen zijn er in de smaken: basilicum, olijven en kappertjes, gegrilde courgettes en één met aubergines. Voor soep is de passata de ideale kwalitatieve basis.

let-assortiment-banners

Marc Gubbay van Terre di Sangiorgio

Wil je in de Mediterrane sferen blijven? Probeer dan ook eens de extra vierge olijfoliën van het Griekse schiereiland Peloponnesos waar olijfboeren de olijven grotendeels met de hand plukken en de Italiaanse die bij Azienda Agricola Surdo Francesca in het zuiden van Italië in Calabrië geplukt en geperst worden.

Of de tahin van alleen ongepeld sesamzaad met zorg gemaakt door Sekem een initiatief uit Egypte. Deze organisatie zorgt door bedrijvigheid en onderwijs voor sociale samenhang in de regio.