Background LunaeTerra

LunaeTerra vruchtensappen

let-banner-assortimentIn de flessen van LunaeTerra zitten pure versgeperste biologisch-dynamische vruchten die ongezoet en zonder toevoegingen de fles in gaan.

Welkom in de Demeter boomgaard
Heb je wel eens door een Demeter boomgaard gewandeld? Doordat een Demeter fruitteler geen chemisch-synthetische bestrijdingsmiddelen gebruikt en voor het gebruik van natuurlijke middelen nog strengere eisen gelden dan bij biologische fruitteelt, zie je hier in het voorjaar volop bijen, hommels en vlinders rond de geurende bloesems vliegen. De fruitteler is hier blij mee. Bijen en hommels zorgen voor bestuiving wat kan leiden tot bevruchting. Zo kunnen appels, peren en al het andere lekkere fruit aan de bomen groeien.

De fruittelers bewegen mee met het ritme van de jaargetijden. De fruitbomen groeien op eigen kracht. Ze staan diep geworteld in de volle grond en zijn van nature sterk, waardoor ziekten en plagen zoveel mogelijk voorkomen worden. Als de vruchten zongerijpt en vol van smaak zijn, worden ze voorzichtig geoogst. Dat geeft LunaeTerra vruchtensappen hun volle smaak en pure levenskracht.

LunaeTerra vruchtensappen zijn verkrijgbaar in de smaken:
Appel-mango, appel hoogstam, appel reine d’or, bosvruchten, druivensap rood, druivensap wit, sinaasappel en tropische mix.
Heb je meer zin in iets sprankelends? LunaeTerra heeft ook appelcider of sprankelend appelsap in haar assortiment. Twee heerlijk mousserende sappen met karakter, boordevol smaak en vitaliteit. De appelcider bevat een klein percentage alcohol.