Background LunaeTerra

LunaeTerra groentesappen

let-assortiment-bannersDe flessen van LunaeTerra zijn gevuld met 100% versgeperst sap van biologisch-dynamische groenten.

Boordevol smaak en vitaliteit
Biologisch-dynamische groenten staan met hun wortels in vruchtbare aarde en komen tot stand door een nauwe samenwerking tussen mens en natuur, waarover je meer leest op de pagina van LunaeTerra conserven. Biologisch-dynamische groenten zijn groenten die op eigen kracht groot worden, op hun natuurlijke tijd uitrijpen en met aandacht worden geoogst. Dat geeft puur sap met karakter, boordevol smaak en vitaliteit.

Melkzuur-gefermenteerd
Een deel van de LunaeTerra groentesappen is melkzuur-gefermenteerd. Melkzuurbacteriën zetten de natuurlijke suikers uit het sap om in melkzuur, waardoor het sap een frisse, lichtzure smaak krijgt.

Het assortiment LunaeTerra groentesappen bestaat uit:
cocktailkuursap, gemengd groentesap, groentecocktail, rode bietensap, tomatensap, wortelsap en zuurkoolsap.

Sapvastenkuur
LunaeTerra heeft ook een sapvastenkuurdoos in haar assortiment, geschikt voor een korte kuur van 1 dag of een langere kuur van 1 week. Het doel van sapvasten is het reinigen van de darmen en het bevorderen van de uitscheiding van opgehoopte afvalstoffen, waardoor je je weer fit en energiek gaat voelen. Dit doe je door een bepaalde periode geen vast voedsel te eten, maar alleen groente- en/of vruchtensap te drinken, aangevuld met water, kruidenthee en een beetje bouillon. Wil je gaan sapvasten? Kies dan een rustige periode uit en laat je deskundig adviseren, want sapvasten is niet voor iedereen aan te raden of zonder risico’s.

De LunaeTerra sapvastenkuurdoos is gevuld met een fles zuurkoolsap, 3 flessen groentecocktail speciaal, 3 flessen gemengd groentesap, 1 doosje kruidenthee, 5 kleine zakjes groentebouillon, een zakje lijnzaad en eensapvastenkuurboekje met uitgebreide handleiding.